Ajankohtaista - Aktuellt

Ella Bache

CREME NUIT MAGISTRALE BLANC DE TEINT - Tasoittava ja heleyttävä tehovoide.

Valkoisen tomaatin uutteen sisältämät värittömät karotenoidit suojaavat valon haitallisilta vaikutuksilta ja oksidatiiviseltä stressiltä sekä estävät liikapigmentaatiota.

Stabiloitu C-vitamiini kirkastaa ja heleyttää ihoa. Sillä on myös tärkeä rooli ihon kollageenisynteesissä.

AHA: maito-, omena- ja sitruunahapot silottavat, pehmittävät ja kirkastavat ihoa saaden sen näyttämään raikkaan elinvoimaiselta.

Stabiloitu papaiini silottaa ihon pintaa ja heleyttää.

Riisiuute ravitsee ihoa ja toimii antioksidanttina.


Tehohoitoa aikuselle iholle!

RETINOL PEPTIDE REPAIR 0.3 NIGHT CREAM

Retinol Peptide Repair 0.3 Night Cream- yövoiteessa käytetään puhdasta retinolia. Tämä retinoli kuljetetaan lääketieteen innoittaman, innovatiivisen kuljetusjärjestelmän kautta suoraan tyvisolukerrokseen asti, jossa ihon uusiutumisprosessit tapahtuvat. Näin retinolin teho ei heikkene ja se aiheuttaa myös vähemmän ihoärsytyksiä. Tämä moderni retinoli yhdessä ihoa uudistavan Matrixyl3000-peptidin, kosteuttavan hyaluronihapon ja soluja uudistavan Q10 kanssa stimuloivat solujen uusiutumista ja kollageenisynteesiä. Lisäksi ainesosat supistavat laajentuneita ihohuokosia, tasoittavat ryppyjä sekä häivyttävät iän tuomia pigmenttimuutoksia.


Nyt on hyvä aika vuodesta uudistaa ihoa tehokkailla happohoidoilla!

Erityiset hapot (AHA, BHA, PHA) ja kasviuutteet optimaalisen PH:n omaavissa tuotteissa takaavat supertehokkaan ja samalla lempeän vaikutuksen. Valitse ihollesi tasapainottava, kirkastava tai nuorentava hoito.


Academie

MASQUE ANTI-AGE COLLAGEN Nuorekkuutta palauttava kollageeninaamio

Seerumin tehokkuus & naamion nopeavaikutteisuus

Academie tarjoaa iholle uuden sukupolven tehonaamion, jonka 100% luonnollinen bioselluloosakoostumus on kuin toinen iho. 15 minuutissa Masque Anti-Age Intensif- kollageeninaamio täyttää pienet rypyt ja juonteet saaden ihon tuntumaan liftatulta ja näyttämään heleän raikkaalta.

Merigollageeni kosteuttaa ja tuo ihoon kiinteyttä sekä joustavuutta.

Vehnän biopeptidit kiinteyttävät välittömästi ja tukevat ihon joustavuutta.

Meriperäiset glykoravinteet häivyttävät ikääntymisen merkkejä ja stimuloivat kollageenin muodostumista.