Hinnasto

  • Shellac- lakkaus, yksivärinen 60min 48€, sisältää mini manicuren
  • Shellac- lakkaus, ranskalainen 60min 56€, sisältää mini manicuren
  • Shellac- lakkauksen poisto ja uusi yksivärinen lakkaus 1h 30min 63€, sisältää mini manicuren
  • Shellac- lakkauksen poisto 30min 25€, sisältää mini manicuren

Shellac on ammattikäyttöön kehitetty menetelmä, jonka avulla kynsille tehdään lakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä jopa 14+ päivää. Shellac on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä eikä lohkeile tai repeile. Shellac yhdistää perinteisen kynsilakan ominaisuudet BRISA- geelin parhaisiin ominaisuuksiin (suojaava, tuoksuton, hellävarainen ja kestävä). Shellac levitetään kuin kynsilakka ja kovetetaan CND UV- tai LED-lampussa kuin geeli.

Shellac- lakkaus on ainutlaatuisen hellävarainen, sillä kynnen pintaa ei koskaan viilata ennen lakkausta eikä lakkauksen poiston yhteydessä. Kynnet pysyvät terveinä ja kauniina eivätkä ohene tai vaurioidu oikein tehdyn Shellac- lakkauksen vuoksi. Shellac-lakkauksen poisto on paitsi hellävaraista myös nopeaa.

Joustavat ja kosteutetut kynnet, jotka eivät katkeile.

Yksi kuivien ja katkeilevien kynsien päätekijöistä on kosteuden puute. Siksi talvisin käsien ja kynsien kosteuttaminen ja hoitaminen on erityisen tärkeää. Näin voidaan varmistaa, että kynnet näyttävät terveiltä, mutta tällä tavoin myös kynsilakka pysyy kynsillä kauemmin siistinä eikä kuoriudu pois. 

SolarOil™ on ällistyttävä kynsi- ja kynsinauhaöljy. Se sisältää esimerkiksi kosteuttavaa jojobaöljyä, pehmentävää riisileseöljyä, ravitsevaa manteliöljyä sekä korjaavaa E-vitamiinia. Yhdessä nämä ainesosat tekevät kynsistä äärimmäisen joustavat sekä pehmentävät kynsinauhoja. SolarOil™ on suunniteltu imeytymään syvälle kynteen ja suojaamaan sekä ravitsemaan kynttä sisältäpäin tehden kynsistä joustavat ja kestävät.

Saatat luulla, että ruoanlaitossa käytettävä oliiviöljy riittää vallan mainiosti, mutta tavallisten öljyjen molekyylit ovat aivan liian suuria, jotta ne imeytyisivät kynsilevyyn. Tästä syystä tarvitset kynsille suunnitellun öljyn, ja SolarOil™ on siinä tarkoituksessa yksinkertaisesti omaa luokkaansa! Levitä SolarOil™-öljyä suoraan luonnolliselle kynnelle tai VINYLUX™- tai SHELLAC®-lakkauksen päälle