Hinnasto

YumiLashes ripsien kestotaivutus 1h30min 88€

Sisältää ripsien kestovärjäyksen.


YumiLashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia.

Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YumiLashes-hoidon kotihoito-ohjeet

Kotihoito YumiLashes ripsien kestotaivutushoidon jälkeen on erittäin tärkeää, jotta käsitelty karva säilyisi kauniina pidempään.  

Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivataa kemiallisesti käsitellyn karvan.

Hoida ripsiäsi 1-2 keraa päivässä kosteuttavalla, ravitsevalla ja värittömällä YumiLashes hoitomaskaralla. Kertiinimaskaran pääasiallinen ainesosa - keratiini- korjaa ripsiä ja täydentää niiden keratiinivarastoja. Keratiini on proteiini, joka suojaa epiteelisoluja vaurioilta ja stressiltä.

Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.

Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.

Uuden YumiLashes-kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.


Hyvä asiakas, muistathan perua varaamasi hoitolakäynnin viimeistään 24h ennen hoitoaikaasi. Perumattomista ajoista veloitetaan 50% varatun palvelun hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.