Jane Iredale


Jane Iredale

Jane muutti Englannista Yhdysvaltoihin ja työskenteli viihdealalla. Tuolloin hän kiinnitti huomiota siihen, että useiden näyttelijöiden iho oli huonossa kunnossa. Jane mietti, olisiko meikeillä siihen osuutta, ja yhdessä ihotautilääkärin kanssa alkoi hakea raaka-aineita, jotka eivät olisi ihoa rasittavia, vaan niillä olisi hoitava vaikutus. Tämän tuloksena vuonna -94 hän kehitti Amazing Base -irtopohjan. Hän esitteli maailmalle meikkilinjan, joka hellii ihoa, eikä aiheuta ihoreaktioita. Tuotteet, joita hän voisi tuottaa ja esitellä ylpeästi, ja naiset voisivat tuntea olonsa itsevarmoiksi meikkiä käyttäessään. 

Jane Iredale päämaja sijaitsee kauniissa Berkshiressä Great Barringtonissa, aivan Adirondracks vuorien kupeessa.

Beauty that can bring out your absolute best

Laaja valikoima erilaisia tuotteita hehkuvasta mattaiseen ja kuulaasta superpeittävään.

  • Mineraalit ovat kerrostettavia, joten voit tehdä sekä voimakasta peittoa, että vain kevyttä läpikuultavaa lopputulosta.
  • Tehokkaat aktiiviaineet, kuten antioksidantit tulevat luonnosta puhdistettuina. Antioksidantit toimivat myös luonnollisina säilöntäaineina.
  • Tuotteet valmistetaan aina ympäristöä kunnioittaen ilman eläinkokeita.
  • Tuotteet ovat allergiatestattuja vapaaehtoisilla. 

Kosmetiikkaa, joka toimii ilman haitallisia lisäaineita .

Testattua kosmetiikkaa.

Kosmetiikkaa, joka ajattelee planeettaa.

Ekologisuus ja ympäristöarvot .

Päivämeikki 32€

Juhlameikki 46€


Hyvä asiakas, muistathan perua varaamasi hoitolakäynnin viimeistään 24h ennen hoitoaikaasi. Perumattomista ajoista veloitetaan 50% varatun palvelun hinnasta.

Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.